laden...

📞 Bel: 0515-242328

free wifi

Boele's Friet Fabriek

Over ons

Met een hart voor verse producten en nostalgisch genieten is Robbert Boele een aantal jaren geleden gestart met een klassieke, vakkundig tot frietkraam omgebouwde caravan. De eerste klanten wisten de weg naar de overheerlijke verse friet van Boele’s Verse Friet Kraam al gauw te vinden. En dat lieten de mensen maar al te graag aan elkaar weten.

Binnen de kortste keren was Robbert Boele een graag geziene gast in Workum en omstreken. Maar ook op fairs, feesten en partijen. Zo stond de kraam o.a. al op Veekeuringsdag in Workum, It Finkeboskje Fair in Hemelum, verzorgde Robbert de catering bij De Haan Watersport in Workum en ook stond hij op de Visserijdagen in Harlingen. Surf naar onze openingstijden.

Op 29 juni 2017 opende de deur van Boele's Friet Fabriek op 't Súd 23 in Workum. Een prachtig en gezellig pand. Hier staan wij dagelijks voor u klaar met onze ambachtelijk bereide producten.

Het aantal mensen dat de verse producten van Robbert Boele weet te waarderen groeit. En daar zijn we best een beetje trots op. Maar bij Boele’s Friet Fabriek zijn we nooit tevreden. Daarom zijn we continue bezig met verbetering van ons totaalconcept. Suggesties? We horen het graag! Neem eens contact op.

Verse producten

Wij hebben een hart voor verse producten. Tijdens het gehele proces van aardappels op het land, tot de verse gebakken friet voor onze klanten, vinden we het belangrijk dat het milieu zo weinig mogelijk belast wordt. Daarom schillen wij zelf. De schillen worden vervolgens gerecycled.
Voor het bakken van onze friet gebruiken wij verantwoord frituurvet. Wij verpakken de friet in gerecycled, ecologisch verantwoorde puntzakken, met bijbehorende servetten.

Naast verse friet bereiden we ook zelf voor u graag kroketten, eigen gemaakte ballen gehakt of huisgemaakte kipsaté. Daarnaast kunt u bij ons een pikanto, kipcorn, de vegetarische bamiblok of een kaassouflé bestellen.

Bij Boele’s Friet Fabriek zijn we trots op onze producten en doen we er alles om onze klanten te bedienen met een (h-) eerlijk product. En dat alles nostalgisch gepresenteerd in onze Friet Fabriek en in onze klassieke Verse Friet Kraam.

We vertellen er graag over wanneer u ons eens bezoekt. Graag tot ziens!

Twitter

Stacks Image 1745
Stacks Image 1748
Stacks Image 1751
ontwerp: AF Design