laden...

📞 Bel: 0515-242328

free wifi

Boele's Friet Kraam

Onze verse friet kraam

Met een hart voor verse producten en nostalgisch genieten is Robbert Boele een aantal jaren geleden gestart met een klassieke, vakkundig tot frietkraam omgebouwde caravan. De eerste klanten wisten de weg naar de overheerlijke verse friet van Boele’s Verse Friet Kraam al gauw te vinden. En dat lieten de mensen maar al te graag aan elkaar weten.

Binnen de kortste keren was Robbert Boele een graag geziene gast in Workum en omstreken. Maar ook op fairs, feesten en partijen. Zo stond de kraam o.a. al op Veekeuringsdag in Workum, It Finkeboskje Fair in Hemelum, verzorgde Robbert de catering bij De Haan Watersport in Workum en ook stond hij op de Visserijdagen in Harlingen.

Het aantal mensen dat de verse producten van Robbert Boele weet te waarderen groeit. En daar zijn we best een beetje trots op. Maar bij Boele’s Verse Friet Kraam zijn we nooit tevreden. Daarom zijn we continue bezig met verbetering van ons totaalconcept. Suggesties? We horen het graag! Neem eens contact op.
Het aantal mensen dat onze verse producten weet te waarderen groeit. En daar zijn we best een beetje trots op.
Robbert Boele

Ambachtelijk bereid

Wij hebben een hart voor verse producten. Tijdens het gehele proces van aardappels op het land, tot de verse gebakken friet voor onze klanten, vinden we het belangrijk dat het milieu zo weinig mogelijk belast wordt. Daarom schillen wij zelf. De schillen worden vervolgens gerecycled.
Voor het bakken van onze friet gebruiken wij verantwoord frituurvet. Wij verpakken de friet in gerecycled, ecologisch verantwoorde puntzakken, met bijbehorende servetten.

Naast verse friet bereiden we ook zelf voor u graag kroketten, eigen gemaakte ballen gehakt of huisgemaakte kipsaté. Daarnaast kunt u bij ons een pikanto, kipcorn, de vegetarische bamiblok of een kaassouflé bestellen.

Bij Boele’s Verse Friet Kraam zijn we trots op onze producten en doen we er alles om onze klanten te bedienen met een (h-) eerlijk product. En dat alles nostalgisch gepresenteerd in onze klassieke Verse Friet Kraam.

We vertellen er graag over als we in de buurt zijn. Graag tot ziens!

Twitter

Stacks Image 1748
Stacks Image 1751
Stacks Image 1754
ontwerp: AF Design